Το ψηφιδωτό της Θεοτόκου (Βρεφοκρατούσας) στην Αγιά Σοφιά, στην Κωνσταντινούπολη.

Διά τὴν Πόλῐν

Διά τὴν Πόλῐν πολεμήσομεν
Μαρμαρωμένος βασιλεύς ἐστί ὁ δῆμος ὁ ἑλληνικός
Τήν ῥίζᾰν αὐτοῦ εὑρήσει
Αἱ θάλατται, τά Μυστήρια τῆς Ἐλευσῖνος, αἱ ἐκκλησίαι
Τὰ ἄπιστᾰ ὄντα λήψονται τὸ Μέγιστον Φῶς
Περιμένω τὴν στιγμήν διά τὴν Πόλῐν
Διά τὸν Ναόν τῆς τοῦ Θεοῦ Σοφίᾱς

Η Ελλάς Ευγνωμονούσα, Θεόδωρος Βρυζάκης (1858)
Κι όμως δεν πίστεψα
Όρους αντέστρεψα
Είμαι ο Έλληνας που πολεμά
Είπαν πως χάθηκα
Δρόμους μου χάραξαν
Έμεινα μόνος μου κι όμως επέζησα
Έζησα στη φωτιά

Αλέξανδρος (Άλεξ) Παναγή, Στη φωτιά (Eurovision 1995)

Αναγνώστες

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

1970: Είχαν ανακοινώσει την δήθεν «κλιματική καταστροφή» και την σημερινή κοινωνική κατάρρευση


Η εφαρμογή της Agenda 2030, προχωράει πλέον με ταχύτατους ρυθμούς.

Λιτός βίος, Αποανάπτυξη (μειωμένη παραγωγή και κατανάλωση για το καλό του περιβάλλοντος), διάλυση θεσμού οικογένειας, Γενετικά Τροποποιημένα Τρόφιμα, τεχνητό κρέας, τεχνητά άλευρα, εναλλακτικές πρωτεϊνες (όπως έντομα), μείωση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, επιδόματα φτώχειας, ανεργία και αεργία, έκπτωση παραδοσιακών ηθικών αξιών, δημιουργία πόλεων 15 λεπτών, που όλοι θα είναι μαντρωμένοι και καλά ελεγχόμενοι μέσω της τεχνολογίας (τεχνητή νοημοσύνη), κατάργηση ιδιόκτητων αυτοκινήτων, κατάργηση γενικά κάθε ιδιοκτησίας, χρήση μόνο κοινών αγαθών κτλ.

Δείτε το αποκαλυπτικό video για το όχι και τόσο γνωστό club της Ρώμης (Λέσχη της Ρώμης) που ιδρύθηκε το 1968 από τους David Rockfeller, Alexander King και Aurelio Peccei. Αυτή η Λέσχη δρούσε διαρκώς και συστηματικά για την προώθηση της απαραίτητης γνώσης για την δημιουργία της νέας διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, σε ένα αρχικό στάδιο της οποίας έχουμε ήδη αρχίσει να ζούμε.

Το 1970 η Λέσχη της Ρώμης έδωσε μια συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσαν ότι ο υπολογιστής είχε προβλέψει πως ο πλανήτης όδευε προς μια καταστροφή, ρητορική η οποία έχει ενταθεί στις μέρες μας, προκειμένου να επιβληθούν συγκεκριμένα μέτρα!

Είχαν δηλώσει τότε:

«Από ένα πολύ μεγάλο πλήθος προσομοιώσεων σε υπολογιστή κάνοντας διάφορες υποθέσεις, υιοθετώντας διάφορα μέγιστα και ελάχιστα, υπάρχει στην πραγματικότητα μια γενική πρόβλεψη μιας κατάρρευσης της παγκόσμιας κοινωνίας στις πρώτες δεκαετίες του επόμενου αιώνα (21ου)!!!!».

Τελικά, στην Στοκχόλμη το 1972, τα Ηνωμένα Έθνη έδωσαν μια συνέντευξη για πρώτη φορά στα χρονικά σχετικά με την παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση, η οποία, όπως αναφέρουν νομπελίστες επιστήμονες, είναι ανύπαρκτη!!!

Ο πλανήτης έπρεπε να διοικηθεί με έναν νέο, μη-πολιτικό τρόπο, ώστε να αποφευχθεί η απειλή της παγκόσμιας κατάρρευσης, έλεγαν από τότε!

Δείτε το βίντεο:

photo eurokinissi




               Πηγή


ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ! Έτσι θα σε υποχρεώσουν για την νέα ταυτότητα! Ειδοποίηση σοκ από την Εφορία


Ταυτότητες: Ύποπτη γελοιοποίηση του θέματος!! «Δεν έχουν τίποτα εξωγήινο ή δαιμονισμένο»


«Αυτοί που δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων πρέπει να ξέρουν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στον 21οαιώνα».

Τις ουρές έξω από Αστυνομικά Τμήματα ανά την Ελλάδα από ανθρώπους που θέλουν να ανανεώσουν τις τωρινές τους ταυτότητες σχολίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο ίδιος διευκρίνισε με νόημα αλλά και μία δόση ειρωνείας ότι:

«Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, αντιχριστιανικό. Τίποτα το…δαιμονισμένο. Είναι το όχημα για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου για να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας με την Ε.Ε

Η πίστη ο σεβασμός και οι ευαισθησίες είναι εσωτερικά ζητήματα του καθενός που δεν τίθενται στην παραμικρή διακινδύνευση με την ανάγκη προσαρμογής στις απαιτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων».

Με γνώμονα ότι πράγματι οι νέες ταυτότητες ΔΕΝ είναι βεβαίως το χάραγμα ούτε η κάρτα του πολίτηαναρωτιόμαστε που αποσκοπούν αυτού του είδους οι δηλώσεις από κυβερνητικούς παράγοντες αλλά πολύ περισσότερο οι παροτρύνσεις από θρησκευτικούς και πολιτικούς κύκλους πολιτών να μην δεχθούν τις νέες ταυτότητες.

Γίνεται άραγε κάποιου είδους στοχευμένη γελοιοποίηση του θέματος;; Κι αν ναι γιατί;;

Freepik photo


               Πηγή


Άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πλατεία Μητροπόλεως, στην Αθήνα.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ