«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική» σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας πως «ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους».

Στην αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνουν τα βέλη τους και γύρω από το πρόσωπο του εξ απορρήτων του πρωθυπουργού, Άκη Σκέρτσου, που εν μέσω πύρινης λαίλαπας κοινοποίησε μία σειρά από παρελκυστικά στοιχεία για τα εναέρια μέσα, τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα που αντίκριζαν οι πολίτες στον αττικό και ευβοιακό ουρανό.

«Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της» συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας στις ευθύνες του Κ. Μητσοτάκη.

«Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.





Πηγή