Επίθεση από έξι άνδρες δέχθηκε μια γυναίκα χθες το απόγευμα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου όταν ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από την πλαζ. Για την επίθεση η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη σε δύο προσαγωγές ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που βρισκόταν στην παραλία με τον σύντροφό της, έμεινε μόνη στο χώρο στάθμευσης και τότε μια ομάδα έξι ατόμων την περικύκλωσε και άρχισε να την βιντεοσκοπεί με κινητό. Ακολούθως, ένα από τα άτομα της έσκισε τη μπλούζα για να συνεχιστεί η βιντεοσκόπηση η οποία έπειτα διαπιστώθηκε ότι μεταδιδόταν live.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι άντρες της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, κατάφεραν να εντοπίσουν δύο από τους εμπλεκόμενους. Σύμφωνα με το news247, η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπολοίπων, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Από την Αστυνομία εξετάζεται αν οι δράστες βρίσκονταν από κοινού νωρίτερα στην ίδια παρέα με τον σύζυγό του θύματος, στην παραλία.


Πηγή